top of page

БУТИКОВО ПЕЧЕНЕ НА КАФЕ С КЛАСИЧЕСКА МАШИНА ОТ 2003

100% ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА АРАБИКА

ПЕЧЕНА ЕЖЕДНЕВНО В МАЛКИ ПАРТИДИ

„Домани” е продължение на фирма „Вени”, основана от нас в Нова Зеландия през 2003, която съществува и до днес и радва многобройните почитатели на бутиково кафе. Свидетелство за натрупания опит и поддържането на високо качество през годините са спечелените три награди за печене на кафе, присъдени от международно жури на годишните национални състезания в Нова Зеландия през периода 2005-2010г.

През 2011г. дадохме старт на бутиковото печене на кафе и в България, предоставяйки на ценителите прясно изпечени партиди кафе в специална опаковка. Ние работим само със специално подбрани висококачествени и високорастящи селекции Арабика, произхождащи от три континента.

 

Latitude : 42.677924 | Longitude : 23.320953

Ежедневно в партиди до 5кг се пекат отделни сортове и блендове (смеси), а датата на печене е отбелязана на опаковката. В състояние сме да задоволим всеки вкус, чрез изпичане на кафе по рецепта на клиента.

Фирмата разполага с професионално оборудване, изработено по поръчка от водещи световни компании в бранша. Единствено при нас може да наблюдавате на живо всички процеси и да проследите пътя на кафеените зърна от чувалите със зелено (сурово) кафе през печенето, до опаковането.

При нас може да се насладите на голямо разнообразие от напитки, приготвени от еспресо, както и да отнесете картонена чаша у дома, в офиса или в колата.

bottom of page